ΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ !


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

                                                    ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΕΞΑΔΡΙΝΟΥ
                                                                      << ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ>>
Ελληνική γλώσσα
Η θεϊκή γλώσσα της αλήθειας ..αυτή που κρύβει σαν το μεδούλι ο σπόνδυλος, μέσα σε κάθε λέξη της ..την έννοια, το νόημα της αλήθειας που αντιπροσωπεύει...
Η μόνη ρίζα που κρατά ακόμη ορθό το δέντρο του Ελληνισμού κι αν μας τη βγάλουν κι αυτή, που σκάβουν ήδη το λάκκο της με τα greeklish θα χαθεί για πάντα απ την ιστορία του κόσμου κάθε τι Ελληνικό...
Όπως χάθηκε η Ελλάς κι οι Έλληνες όταν είπαν τη χώρα μας gggreece που ηχεί κι αντηχεί σα γρύλισμα λυσάρι σκύλου κι εμάς gree….k σαν τέτοιου που χει πάθει λόξυγκα Grree..k!!!!!! 
Tι σχέση έχουν αυτά τα γρυλίσματα με τα μελωδικά ellas ki ellines;;;;;
Αφουγκραστείτε τα λίγο ωρέ Έλληνες δείτε την ιεροσυλία τους ..δεν άλλαξαν μόνο τη δική μας ταυτότητα αλλά και των αρχαίων μας προγόνων ..ancient greek τους αποκαλούν παντού σ' όλον τον κόσμο και την πατρίδα τους ancient Greece!!!
Θα τρίζουν τα κόκαλα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη κι όλων των Αρχαίων Ελλήνων σοφών κάθε φορά που αντηχεί για αυτούς στο σύμπαν η λέξη Gree..k και Greece την ολυμπιακή Ελλάδα ..
Ντροπή μεγάλη για μας τους απογόνους τους, αυτή κι ένοχη σιωπη θαρρω πως με κάνε να γράψω όλα τούτα..
Ενω σκέφτομαι πόσο ανόητοι είμαστε όταν φωνάζουμε ''..η Μακεδονία είναι ελληνική'' γιατί να μην την πουν οι ξένοι μ αυτό το όνομα, όταν εμείς δεχόμαστε εδώ και αιώνες να μας αποκαλούν αντί για Έλληνες.

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχο άρθρο!!! Όντως παρασυρθήκαμε και χάσαμε την επαφή μας με την ιστορία που μας αρμόζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή